Skrtel berömmer Kyrgiakos

Bild till nyheten Skrtel berömmer Kyrgiakos
Martin Skrtel erkänner att han är mycket nöjd med att få bilda mittbackspar tillsammans med den glödheta Sotirios Kyrgiakos.

Den grekiska mittbacken var en utav favorit kandidaterna till att bli man-of-the-match efter sin insats när Liverpool besegrade Blackburn Rovers i söndags med 2-1. Kyrgiakos gjorde dessutom matchen första mål.

Efter att ha spelat tillsammans i de tre senaste Premier League matcherna säger Skrtel att han är mycket glad över att spela sida-vid-sida med Kyrgiakos.

”Det funkar riktigt bra, han är en kanon spelare,” sa Slovaken.

”Han är en bra person både på och sidan av planen. Jag tror att han vann samtliga nickdueller mot Blackburn, och han är mycket komplett spelare.”

Samtidigt säger Skrtel att han hoppas att laget nu kan bygga vidare från vinsten i söndags och avancera i tabellen.

Seger var blott Liverpools andra för säsongen efter en besviken inledning, men 25-åringen är optimistisk och säger att de snart kommer att vara med och kriga i den överdelen av tabellen.

”Ligatabellen ser inte särskilt trevlig ut om du tittar på den,” sa han, ”Det är jämt poängmässigt i botten och om vi bara fortsätter vinna kommer vi att klättra högre och högre.

”Vi hade stor press på oss inför mötet med Blackburn och alla förväntade sig att vi skulle vinna, och nu när vi har vunnit är alla nöjda och glada.”

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer