Stevie: Nu bygger vi vidare på det här

Bild till nyheten Stevie: Nu bygger vi vidare på det här
Liverpoolkaptenen Steven Gerrard räknar med att laget kommer att radda upp en segersvit framöver.
"Jag hoppas att vi har påbörjat klättringen nu", säger Gerrard till Liverpool Echo.

För första gången sedan 29 augusti lyckades Liverpool knipa en trepoängare i ligan efter den spelmässigt imponerade segern mot Blackburn.

Men Liverpool har inte vunnit flera matcher på rad sedan Bolton, Burnley, West Ham och Hull besegrades i augusti och september förra säsongen.

"Den här segern kan ha gjort underverk med oss. Det var inte minst härligt att se Fernando göra mål igen, snyggt framspelad av Joe. De två senaste matcherna (Napoli borta och Blackburn hemma) är något att bygga vidare kring och måste ses som en frisk omstart. Det sista spelarna har gjort är att gömma sig bakom det faktum att klubben har haft problem utanför planen".

"Vi ligger där vi ligger eftersom vi inte har varit tillräckligt bra. Så enkelt är det. Nu har det ordnat upp sig med ägarbiten och nästa steg är att få till det på planen också. Det handlar om att vinna matcher och nu ska vi visa att vi är tillräckligt bra för det. Det är vår nästa utmaning."

"Klarar vi det så kommer vi att klättra raskt uppåt i tabellen. Tre eller fyra segrar efter varandra skulle innebära att vi hamnar i en väldigt bra position. Men nu fokuserar vi först och främst på Bolton på söndag".

Liverpool uppträdde lite nervöst de sista 20 minuterna i går efter att ha presterat säsongens bästa fotboll i 70.

"Det är normalt när man ligger där vi gör. I går handlade det bara om att ta tre poäng. Prestationen som sådan var inte viktig, utan att vi vann. Att vi spelade riktigt bra i 70 minuter är en bonus och det ska vi bygga vidare på".

"Blackburns kvittering kändes onödig och orättvis, men vi visade viljestyrka då vi slog tillbaka direkt. Många spelare lämnade planen med bättre självförtroende än på länge", avrundar Liverpoolkaptenen.

 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer