1 pinne funkar, BSR härnäst...

Bild till nyheten 1 pinne funkar, BSR härnäst...
OK, en pinne på bortaplan mot Napoli får vi vara ganska nöjda med, härnäst följer "Big Sam's Rovers".

Roy Hodgsons chansning gick hem hyfsat (en pinne på Estadio San Paulo är helt godkänt) samtidigt som några ungtuppar fick chansen att visa framfötterna.

Det var väl gokänt rakt över på den fronten och om utvecklingen fortsätter kan vi (äntligen) få upp en ny generation från The Academy som står pall för att bära Liverpools röda.

Härnäst "Big" Sam Allerdyce Blackburn Rovers.

Jag vet inte... En del gillar honom för att han är "engelskt" kaxig, jag tycker han har mycket att bevisa och är mer "engelskt" arrogant. Lite som skotten Ferguson fast utan framgångarna.

Så nui skall "The Nicest Guy in Football" möte "The Biggest Mouth in Football" och för en gångs skull sitter den senare i en sits ovanför Liverpool i ligan.

Förhoppningsvis kommer detta ändra på sig inom några omgångar och jag hoppas att de nya ägarna inte tar Roy på orden om "kom tillbaka om tio matcher" och tar ett beslut då -  Liverpool behöver framförallt lugn och ro nu.

Tittar vi uppåt så är ju knappast ligatiteln aktuell (man skall aldrig säga aldrig) men en Champions League-plats finns fortfarande inom räckhåll för det har varit många poängtapp till höger och vänster även bland de som förväntas slåss om dessa platser.

You'll Never walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer