Video: Glada scener när Hicks och Gillett förlorade

Bild till nyheten Video: Glada scener när Hicks och Gillett förlorade
Onsdagen den 13:e oktober 2010 är en dag som går till historien. Tom Hicks och George Gilletts sejour i Liverpool är över. Supporterorganisationer har i över två och ett halvt år kämpat för att få bort de amerikanska affärsmännen - vilket nu har blivit verklighet.

Det var nervöst innan Christian Purslow, Martin Broughton och Ian Ayre kom ut med ett leende på läpparna i London tidigare under onsdagen.

Strax innan lunchtid kom beskedet att Royal Bank of Scotland & Liverpool FC vann kampen om ägarskapet över Tom Hicks och George Gillett. Hicks och Gillett har under sina tre och ett halvt år i Englands mest framgångsrikaste fotbollsklubb misshandlat den totalt. Skulder, lögner och interna bråk är bara en del av cirkusen från duon.

Många av supportrarna till Liverpool har mått väldigt dåligt över att se sin stora kärlek och passion här i livet sakta men säkert brytas ner.

I dag blev det officiellt att försäljningen av klubben äntligen kan genomföras (ägarna kan inte stoppa den). New England Sports Ventures kan redan under de närmsta dagarna ha tagit över Pool.

Domaren bekräftade även på rättegången att Hicks och Gillett ska betala tillbaka sina lån till RBS samt rättegångskostnader.

Två jänkare som ville tjäna pengar, misslyckades och nu istället själva sitter med stora summor som ska betalas in. Notera att de inte kan överklaga domen.

Klicka på klippen nedan för att se hur det såg ut på dagens rättegång i London.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer