Morgans mål räckte inte mot Blackburn

Bild till nyheten Morgans mål räckte inte mot Blackburn
Adam Morgan blev tvåmålsskytt för u-18 borta mot Blackburn igår, men trots det åkte laget hem utan poäng.

Liverpool tog ledningen genom Adam Morgan (bilden) och hade ytterligare en boll i mål, men Raheem Sterlings mål ansågs vara offside. Paus 0-1.

I andra halvlek kvitterade Jamie MacLaren för hemmalaget, innan Blackburn på straff kunde ta ledningen med 2-1. Beslutet att döma straff på grund av handboll var väldigt omdiskuterat och skapa heta känslor hos Liverpoolspelarna.

Det skulle bli värre. Matthew Regan visades ut, innan MacLaren med sitt andra mål sköt hemmalaget fram till en 3-1 ledning.

Adam Morgan reducerade i slutminuterna med tio man fram till 3-2.

Efter slutsignalen visades till råga på allt Craig Roddan rött kort för Liverpool, som hade svårt att hålla känslorna i styr under den andra halvleken.