Medlemmarnas frågor till Hodgson

Bild till nyheten Medlemmarnas frågor till Hodgson
Magasinet Match har nu publicerat tre av medlemmarnas utvalda frågor på sin Facebooksida.
Roy Hodgsons svarar på frågorna efter Glenn Hysens besök i Liverpool förra veckan.

Här nedan är de frågor som Glenn Hysén och reportrarna Maja Johansson och Nils Jakobsson framförde vid intervjun med Roy Hodgson på Melwood förra veckan:

Daniel Elgström:
* Alla kunde se de positiva effekter som Shelveys och Ecclestons inhopp mot Northampton förde med sig, samt hur delaktig Pacheco var matchen igenom. Hur ser du på dessa unga killars delaktighet i a-laget resten av denna säsong?
RH: Vi har i truppen ett gäng killar som är unga och talangfulla. Alla har potential att få chansen under säsongen, men jag tror det är viktigt att komma ihåg att om de ska spela för en klubb som Liverpool så måste de ha personligheten också. Det är en tuff miljö och det är egentligen det allra största frågetecknet – om de kan hantera pressen eller inte?

Anna-Karin Andersson:
* När får vi se en svensk spelare i startelvan?
RH: Om jag fick värva en svensk så skulle det uppenbara valet vara Zlatan Ibrahimovic. Jag har inte så bra koll på vilka de unga svenskarna som kommer är. Mina källor i Sverige säger att de sticker så snabbt nuförtiden så att man snarare får kolla i Holland och Belgien om man vill se dem. Det är ett stort problem.

Milton Dannberg:
* Vad kan göras åt ägarskapet i LFC, känns som nåt måste ske innan dom spelare som finns drar ?
RH: Diskussionerna om vad som kan göras är igång hela tiden, men än så länge finns inget konkret. Det är svårt att säga hur det kommer framskrida för att vi tillslut ska nå en lösning.

Vi säger också grattis till Daniel Elgström – som ställde den bästa frågan – och belönas med Liverpools matchtröja av Match.

En stor exklusiv intervju kommer med Roy Hodgson kommer att publiceras i Match inom några veckor.

Tills vidare kan ni läsa mer om Hyséns besök på Match egen Facebooksida.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer