Holloway: Vi har lärt oss

Bild till nyheten Holloway: Vi har lärt oss
Ian Holloway säger att Blackpool lärde sig en hel del av de förkrossande förlusterna från början av säsongen och att man nu spelar det spel man ska, och passar på att hylla Liverpools supportrar.

Innan matchen skrev Tommy Smith att Bill Shankly hatade att spela mot nyuppflyttade lag i början av säsongen p g a att de spelade med full entusiasm, men efter att Blackpool förlorat med 4-0 respektive 6-0 mot Chelsea respektive Arsenal har Blackpool lagt av sig den värsta entusiasmen och börjat spela ett spel man klarar av.

Ian Holloway säger om matchen mot Liverpool: "Jag ville att vi skulle spela så mot Chelsea och Arsenal - vi lärde oss av de förlusterna. Vårt spel handlar om att behålla bollen och vi höll oss till det. När Torres haltade av tänkte jag att 'Det kanske är vår dag'."

"Att se Torres - när han är frisk världens bästa center i min mening - gå av gav oss ett lyft."

Ian Holloway är även glad att man fick alla tre poängen med sig.

"Det var som en tidvattenvåg som kom emot oss, så jag är glad att vi fick med oss vinsten. Våra killar säger att vi är bra på bortaplan, men vi måste fixa vårt hemmaspel."

Holloway avslutar med att hylla Liverpools fans.

"När fansen sjöng 'You'll Never Walk Alone' - det var min fars favoritsång men han är tyvärr inte med oss längre - sjöng jag själv med och det var känslosamt."

"Detta är ganska när vad som är fotbollens hem - de här supportrarna har sett en del av den bästa fotbollen som spelats genom åren och under min tid som spelare fanns det inget bättre lag i världen."

"Grabbarna gjorde mig så stolt, och att just de här fansen applåderade oss av planen är allt jag kunde begära."

Källor: Liverpool Daily Post, BBC Sports    

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer