Liverpool förlorade mot Blackpool

Bild till nyheten Liverpool förlorade mot Blackpool
Liverpool skämde ut sig ännu mer denna säsong när man förlorade hemma mot nykomlingen, som enligt de flesta experter kommer bli det lag som trillar ner först av alla, Blackpool. Matchen slutade 1-2 och Liverpool ligger på artonde plats i Premier League.

Charlie Adam gjorde 1-0 på straff efter 29 minuter. Glen Johnson, som var en av Liverpools mindre bra spelare denna dag, orsakade straffen. Strax innan pausvilan utökade Blackpool till 2-0 genom Luke Varney.

Sotirios Kyrgiakos satte reducerings målet för Reds åtta minuter in i andra halvlek. Roy Hodgsons inledning i Liverpool fortsätter att vara tung, engelsmannen fick i dag se sig besegrad av nykomlingen Blackpool. The Seasiders står för en av engelsk fotbolls största skrällar genom tiderna. Liverpool skämmer ut sig - på nytt.

I nästa match, som är om två veckor, reser Liverpool bara ett stenkast ifrån Anfield. Det är nämligen dags för säsongens första derby på Merseyside mellan Everton och Liverpool på Goodison Park. Varför spelar man inte under de två kommande veckorna? På grund av landskamper.