Rykte: Dagens lag

Bild till nyheten Rykte: Dagens lag

Till i stort sett varje match denna säsong har den svenska supporterklubben flera timmar innan avspark kunnat presentera Liverpools startelva - till dagens match vet vi troligen också vilka som fått en plats i Hodgsons elva.

Matcherna mot Arsenal, Trabzonspor (x2), Manchester City, Steaua Bukarest & FC Utrecht hade en kille på forumet Red And White Kop rätt på samtliga positioner och avbytare. Innan vi går vidare vill jag bara säga att denna uppställning inte har blivit bekräftad eller officiell på något sett. Oklart vilken formation Hodgson har valt, men LFC.nu utgår från 4-2-3-1.

                           Reina
   Johnson - Kyrgiakos - Skrtel - Carragher
                  Meireles - Poulsen
                Kuyt - Gerrard - Cole
                          Torres

* På grund av skador på Konchesky, Kelly, Aurelio och Agger går Jamie Carragher enligt ryktena in och spelar som vänsterback i dag. Senast han spelade som vänsterback var mot Southampton i mars 2004, då slutade det med förlust (2-0).

Övrigt
Matchen sparkas igång klockan 16:00 och visas LIVE på Viasat Sport. För dig som inte har Viasat, kan se matchen via olika streams. Läs mer om det i vår streamingguide på startsidan. Dagens domare heter Mike Jones. John Flynn & Patrick Keane är linjemän medan Phil Dowd är fjärdedomare. Fullständig införrapport.

Glöm inte som medlem att delta i vår resultattävling och ha chansen att vinna en Dalglish no.7 Shirt. Klicka HÄR för att lämna ditt resultat (måste vara inloggad). LFC-tipset i samarbete med Betsafe lämnar du HÄR.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer