Carra ber om tålamod

Bild till nyheten Carra ber om tålamod
Ännu en spelare går ut och förklarar att det kommer att ta tid att nå dit klubben vill spelmässigt. Den här gången menar Jamie Carragher att sådana här förändringar inte sker över natten.

Även om Liverpool fortfarande leder gruppen i Europa League så erkänner Carra att det inte var en bra match för Liverpool. Han fortsatte med att förklara att klubben är i en övergång och säger vis av erfarenhet - övertagande av Houllier och Benitez - att det kommer att bli fler gupp i vägen framåt.

"Det är en bra poäng, men vi vet alla att vi kan förbättra spelet. Med Europa Leagues nya format måste du börja med att försöka vinna dina hemmamatcher."

"Om du sedan följer upp detta med att inte förlora dina bortamatcher så har du gjort OK ifrån dig. Det har vi gjort men vi vet att vi kan bli bättre."

"Detta är ett pågående arbete. Vi är på väg dit och om vi kan få med oss tre poäng i helgen går vi in i två veckors ledighet och ser fram emot derbyt."

"Jag vet att folk tror att man börjar vinna på en gång med en ny manager, men under Gerard Houlliers första säsong kom vi sjua och under Rafas femma. Det är inte alltid så att allt förändras bara för att du tar in en ny manager."

"Vi kom sjua förra säsongen för att vi var det sjunde bästa laget. Det är inte bara att rycka upp träd med rötterna överallt, det är ett pågående jobb som vi måste arbeta oss igenom.

 Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer