Reina: Vi behöver tid

Bild till nyheten Reina: Vi behöver tid
Pepe Reina ber fansen ha förståelse för att det tar tid att anpassa sig till Roy Hodgsons taktiska förändringar på planen.

Reina erkänner att han behövt anpassa sitt eget spel i o m att Liverpool håller på att spela in ett nytt spelsätt under Hodgson.

"När du har så många förändringar och byter riktning med en ny boss så fungerar inte förändringarna på en gång. Det kan ta mellan tre och sex månader innan man ser förbättringar. Ärligt talat, ju snabbare vi anpassar oss och förbättras desto bättre för alla."

"Sådana här saker sker inte över en natt. Vi måste alla anpassa oss efter ett nytt arbetssätt. Personligen så jobbar jag på ett lite annorlunda sätt. Det är ett engelskt sätt att coacha målvakter. För varje dag som går blir jag van vid det och närmar mig vad managerna vill. Det är detsamma för oss alla. Vi måste ha tålamod. En del förväntar sig mirakel, men fotboll fungerar inte på det sättet."

"Folk som kritiserar oss borde se på vilka matcher vi spelat. Det har varit en tuff början. Först Arsenal hemma och sedan Manchester City, Manchester United och Birmingham borta. Det skulle aldrig varit lätt."

"Mot Arsenal hade vi lite otur och kunde vunnit trots att vi var tio man en lång stund.Bortamatcherna har inte varit enkla. Inte många lag åker till City of Manchester Stadium, Old Trafford eller St Andrews och vinner. De tre lagen har bra hemmafacit."

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer