Kuyt tror Torres snart hittar formen

Bild till nyheten Kuyt tror Torres snart hittar formen
Dirk Kuyt tror att Fernando Torres är på väg in i ett målstim även om spanjoren hamnade utanför målprotokollet igen.

Även om Torres inte gjorde något mål assisterade han Kuyt och Gerrard vid deras mål mot Sunderland och Kuyt anser att han är på väg mot ett mål.

På ett eller annat sätt har Torres varit inblandad i Liverpools senaste fem mål och holländaren anser inte att man enbart bör se till hur många mål han gjort.

"Alla förväntar sig mål från Fernando men han gör så mycket mer. Han var mycket snabb med bollen och la fantastiska passningarna till mig och Steven."

"Fernando är viktig för laget även när han inte gör mål. Jag är säker på att hans mål kommer. Men om han gör assist är det OK också. Fernando är OK, hans humör har aldrig varit lågt."

"Men, om du är målgörare, och den typen av målgörare han är, vill du vara inblandad i målen. Alla kan se att han var nöjd med de två assisten han gjorde, men, om du inte vinner matcher är du inte nöjd."

"Jag är inte glad. Resten av laget är inte glada. Det är normalt. Men om du är Fernando - en av världens bästa - har alla koll på dig."

"Om kritiker får chansen att skylla något på honom tar dom den. Men vi vet alla att han kan göra ett hattrick nästa vecka och då kan allt ändra sig."

"Om Fernando gör ett hattrick är jag på bra humör för vi kommer att ha vunnit. Vi vill alla utmana om saker (titlar) och jag är säker på att vi kommer att göra det om vi fortsätter jobba hårt."

Källa: Liverpool Echo 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer