Bilder från Storträff Syd

Bild till nyheten Bilder från Storträff Syd
Storträff Syd ägde rum på O´Learys Entré i Malmö igår och blev en väldigt lyckad tillställning. Här kommer lite kort om träffen samt en del bilder från dagen.

Drygt ett par hundra supportrar samlades i Malmö igår för den största träffen någonsin i Syd.

Tre representanter från supporterunionen Spirit of Shankly lyckades ta sig till Malmö, trots att fredagens flyg blivit inställd pga strejk och diskuterade frågor om vad som händer i klubben, gick runt och pratade vid borden, sålde medlemskap och t-shirts vid sitt stånd. För de som inte fick tag på rätt storlek eller modell, så kommer de snart att ha fler på lager på sin web. En hel del valde att bli medlemmar i supporterunionen under dagen, inklusive Michael Thomas. Vill man bli medlem kan man även teckna detta här.

Sam Dodds kom ner från Stockholm med ett stort och brett sortiment av produkter och många passade på att handla, prova storlekar och ge önskemål om produkter som de skulle vilja köpa. Var det någon produkt som tog slut eller inte fanns i din storlek, kan du besöka deras web och handla online.

På scenen höll husbandet Titti Dollar med låtar från 60- och 70-talet, blandat med att köra Liverpoolsånger. Det ledde till en härlig uppladdning och bra stämning.

Spirit of Shankly var för första gången utanför Storbritanniens gränser och höll två pass på scen, där de presenterade supporterunionen, visade en nykomponerad DVD om supporterunionen, informerade om vad man gör och svarade på frågor från publiken.

Michael Thomas tackade ja till att komma under fredagen och efter att han fått lite mat och dryck i sig efter resan, gjorde han sitt första framträdande uppe på scen i den här typen av tillställning och berättade om sin tid i Liverpool, svarade på frågor, ställde upp och signerade autografer och posering för kort.

Auktionen av den signerade Jamie Carragher tröjan nådde inte riktigt upp i samma klass som träffen i Kristianstad i våras, men kom likväl upp i 9000 kr. Alla pengarna går till Carraghers välgörenhet 23 Foundation.

Vi hoppas alla hade en trevlig dag i Malmö. Här kommer slutligen lite bilder från dagen.


Spirit of Shankly´s stånd

Storträff Syd - Spirit of Shankly

 

 







Sam Dodds

Storträff Syd - Sam Dodds





























Insläppet med korrarna Jenny och David

Storträff Syd - Insläppet




























O´Learys med drygt ett par hundra gäster i Liverpoolklädsel

Storträff Syd - Supporters













Michael Thomas

Storträff Syd - Michael Thomas





























Michael Thomas blir medlem i Spirit of Shankly

Storträff Syd - Spirit of Shankly & Michael Thomas





























Michael Thomas minglar med supportrar

Storträff Syd - Michael Thomas mingel





















Spirit of Shankly & Michael Thomas

Storträff Syd - Spirit of Shankly & Michael Thomas















We love you Liverpool We do

Storträff Syd - sång på scen





















 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer