Höjdpunkter från dagens match

Bild till nyheten Höjdpunkter från dagens match
Liverpool och Sunderland gjorde upp på Anfield i ligan i dag. Matchen slutade 2-2 och den negativa treden fortsätter för Liverpool.

Pool fick sin revansch minuten efter det bortdömda mål som gjordes av Fernando Torres. Dirk Kuyt gjorde på ett väldigt konstigt sett ledningsmålet för Liverpool.

Darren Bent kvitterade med 25 minuter spelade på straff efter att Christian Poulsen tagit bollen med handen. Bent gjorde även 2-1 för gästerna i början av den andra halvleken. Liverpools bästa målskytt i ligaspelet denna säsong - Steven Gerrard klev fram och satte 2-2 med nästan 30 minuter kvar inklusive stopptid.

* Klicka på siffrorna (1-0, 1-1 osv) för att se målen.