Liverpool - Sunderland 2-2

Bild till nyheten Liverpool - Sunderland 2-2
Liverpool spelade 2-2 mot Sunderland i dagens ligamatch på Anfield. Spelet fortsätter att se mörkt ut och Reds ligger i skrivande stund på en femtonde plats i Premier League.

Det började lovande för Liverpool, precis som det gjort så många gånger förr denna säsong. Fernando Torres hittade nätet redan strax efter att domaren blåst igång matchen - men målet blev bortdömt på grund av offside. Pool fick dock sin revansch minuten efter då Dirk Kuyt på ett väldigt konstigt sett kunde göra ledningsmålet.

Darren Bent kvitterade med 25 minuter spelade på straff efter att Christian Poulsen tagit bollen med handen. Bent  gjorde även 2-1 för gästerna i början av den andra halvleken. Liverpools bästa målskytt i ligaspelet denna säsong - Steven Gerrard klev fram och satte 2-2 med nästan 30 minuter kvar inklusive stopptid. Matchen slutade 2-2 och Liverpool lyckades inte skapa något riktigt farligt efter Stevies mål.

Liverpool reser till Holland i nästa match som spelas på torsdag för att möta FC Utrecht i Europa League. Fullständig matchrapport, resultat från våra tävlingar och mycket mer kommer under kvällen.