LFC-NTFC: Northampton vidare efter straffar

Bild till nyheten LFC-NTFC: Northampton vidare efter straffar
Liverpool förlorade nyss på straffar mot lilla League 2 laget Northampton efter straffavgörande.

Matchen började bra när Milan Jovanovic gjorde sitt första tävlingsmål för klubben efter bara nio minuter, assist av Daniel Agger.

Men tidigt i andra halvlek kvitterade de Nordirländska kvicksilvret Billy McKay för Northampton och de resultatet stod sig resten av matchen.

Förlängning alltså, inte direkt vad Liverpool hade hoppats på och åtta minuter in i första förlängningskvarten gör Marc Jacobs 2-1 till Northampton.

Liverpool kvitterar dock på hörna genom David N´Gog med bara fyra minuter kvar av förlängningen.