Wilson och Jones får debutera

Bild till nyheten Wilson och Jones får debutera
Roy Hodgson bekräftar i kväll att såväl Danny Wilson som Brad Jones kommer att debutera för Liverpool i onsdagens cupmatch mot Northampton.

"Ja, Danny kommer att spela som vänsterback. Kyrgiakos och Daniel Agger blir våra mittbackar. Danny är en spelare med enormt utvecklingspotenial", säger Liverpoolmanagern till Echo.

"Brad Jones har vaktat målet för Australiens landslag och har spelat många matcher för Middlesbrough. Jag har inga betänkligheter när det gäller honom och vad han går för. Det är också viktigt att han får spela även om Pepe alltid vill vakta målet."

"Jag är också intresserad av att få en närmare titt på Dani Pacheo. Han har imponerat på träning och känns som ett framtidslöfte. Men den här cupmatchen blir också ett utmärkt tillfälle för Ryan Babel och David N´Gog att visa framfötterna".

"Det är viktigt att vi får rotera truppen eftersom vi har ett tätt spelprogram fram till nästa landslagsuppehåll. Å andra sidan är ligacupen också en turnering som jag tar seriöst på och gärna vill vinna".

"De yngre spelarna kommer att få ta ett stort ansvar genom att ersätta Gerrard, Torres, Reina och Carragher och några till. Men samtidigt har de allaredan visat att de kan ta det ansvaret genom ett par fina matcher i Europa League."

"Ta bara den senaste matchen mot Steaua Bukarest då Jay Spearing var en av de bästa på planen. Om jag inte hade gett honom chansen, hur ska jag annars få veta att han besitter den kapaciten?" avrundar Roy Hodgson.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer