Vad tyckte du om Big Match Build Up?

Bild till nyheten Vad tyckte du om Big Match Build Up?
Matchen gick inte som vi ville, men enligt matchrapportsteamet gjorde helgens nya storsatsning Big Match Build Up det - allt inför och efter matchen.

Vi började redan i fredags med att ta en koll på sex möten på Old Trafford vi supportrar sent glömmer, fortsatte med rivaliteten mellan klubbarna och avslutade med en motståndares synvinkel.

Positionskollen och Matchen i matchen som är åsikter från våra egna skribenter kring vilket lag som är starkast på de olika positionerna, hur det till exempel går i kampen mellan Torres och Vidic med mera stod på schemat under lördagen. Lite mindre än en dag innan avspark publicerade vi vår införrapport med massor utav historik och statistik.

Big Match Build Up avslutades i söndags med en exklusiv intervju med målvaktslegenden Bruce Grobbelaar som svarat på frågor kring till exempel startelvan, rivaliteten och nyckeln till seger. Brucie berättade dessutom om egna minnen från matcherna på bortaplan mot United.

Detta var en ny satsning på matchrapportsfronten som vi planerat ett tag, själva tyckte vi att det blev succé för att vara första gången, men vad tyckte egentligen Du som läsare? Skulle vi haft med något annat i en kommande eventuell BMBU?

Kommentera denna artikel eller skicka ett mejl undertecknad med dina synpunkter från vår uppladdning.

Vill du läsa våra artiklar igen? Då går det utmärkt att klicka på denna LÄNK för en sammanställning.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer