Sterling bakom u-18 seger mot Leeds

Bild till nyheten Sterling bakom u-18 seger mot Leeds
Supertalangen Raheem Sterling stod för båda målen när u-18 laget idag besegrade Leeds United med 2-0.

Sterling fick vid 15 års ålder hoppa in i försäsongsmatchen mot Borussia Mönchengladbach och värvningen från QPR fortsätter att övertyga.

Idag stod han för båda målen mot Leeds och u-18 är därmed fortsatt obesegrade den här säsongen.

Det första målet kom fem minuter in i andra halvlek och i slutminuterna punkterade han matchen med sitt och lagets andra mål för dagen.

Manager Rodolfo Borrell: "Det var en väldigt tuff match, men vi förtjänade att vinna eftersom vi producerade en bra laginsats.

"Vi arbetade väldigt hårt och spelade som ett lag från första till sista minut."