13 Liverpoolspelare i aktion ikväll

Bild till nyheten 13 Liverpoolspelare i aktion ikväll
Hela 13 Liverpoolspelare drar på sig sina respektive landslagströjor under kvällens EM-kvalomgång för både A- och U21-landslag.

Först ut är Martin Skrtels Slovakien som besöker Ryssland i Moskva, med matchstart kl 17. Samtidigt avslutas gruppspelet för U21-landslagen.
Martin Kelly (England), Danny Wilson (Skottland), Peter Gulasci (Ungern) och Victor Palsson (Island) är alla uttagna.
På Ullevål kommer de norska supportarna att kunna ta en närmare titt på vårt senaste portugisiska nyförvärv, Raul Meireles. Matchhstart kl 20.30. 
Christian Poulsen blev nyligen utnämnd till kapten för Danmark och debuterar i rollen när Island gästar Parken i Köpenhamn. Enligt rapporterna förväntas Daniel Agger att spela mittback.
Milan Jovanovic och hans Serbien spelar derby mot Slovenien i Belgrad, medan engelsmännen Glen Johnson och Steven Gerrard är på plats i Basel för att försöka ge schweizarna på nöten.
Längst resa har Pepe Reina och Fernando Torres, vars Spaniens har flugit till Buenos Aires för en vänskapslandskamp mot Argentina. Enligt rapporter ska Torres, som gjorde två mål senast, starta för spanjorerna.

Dirk Kuyt är axelskadad och lämnat återbud för Holland. Han har återvänt till Melwood för behandling. Olika rapporter gör gällande att Dirk kommer att tvingas till vila upp till en månad.

Måtte nu resterande landslagsspelare ta sig "hem" helskinnande.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer