Liverpool - West Bromwich 1-0

Bild till nyheten Liverpool - West Bromwich 1-0
Liverpool vann sin 2000:e ligamatch och den 350:e i Premier League precis efter 1-0 hemma mot nykomlingen West Bromwich Albion på Anfield. Men det satt långt inne - och kunde slutat med ett fiasko.

West Bromwich bjöd verkligen på kamp om de tre poängen för Liverpool i eftermiddags. WBA chockade många och såg länge ut att gå emot ett oavgjort resultat på Merseyside. Det slutade dock inte så. Vi kan tacka Fernando Torres, som så många gånger förr.

Torres gjorde 1-0 för Liverpool med drygt 25 minuter kvar. Spanjoren satte ledningsmålet genom ett skott på volley. Torres chippade bollen över en försvarare ut mot Kuyt som passade tillbaka. El Nino fick upp bollen på volley och placerade den i före detta LFC-målvakten Scott Carsons vänstra hörn. WBA är väldigt nära att ta ledningen anfallet innan, sedan kontrar Pool efter en fin & snabb utspark från Pepe Reina. Fernando gjorde mål nummer 50 på Anfield.

Reds gjorde inte sin bästa match men visar ännu en gång att det är i halvlek nummer två som vi vinner/tar våra poäng. Detsamma gällde mot Arsenal och Trabzonspor (x2).

Liverpool möter Birmingham City på St.Andrews i nästa match som spelas på söndagen den 12:e september. Till helgen spelar Jamie Carragher sin testimonial mot Everton på Anfield. Spelare från Liverpool under Carraghers tid mot de blåas bästa spelare tillgängliga under samma period ställs mot varandra. Du följer allt från senaste och kommande matcher hos den svenska supporterklubben.