Dagens lag

Bild till nyheten Dagens lag
Roy Hodgson väljer att starta med följande laguppställning i dagens match mot nykomlingen West Bromwich på Anfield.

LiverpoolFC.nu hade tack vare säkra källor även rätt på dagens startelva. Vi hittar dock ett fel på bänken. Fabio Aurelio är inte med, det är osäkert varför han inte är tillgänglig. Fernando Torres är tillbaka och startar på topp. Formationen sägs vara 4-2-3-1.

NOTERA: David N´Gog är inte ens på bänken. Fransmannen har tidigare ryktats vara på väg bort från klubben. Dagens motståndare har visat intresse under sommaren.

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Poulsen, Lucas, Kuyt, Gerrard, Jovanovic, Torres. 

Bänken: Jones (målvakt), Pacheco, Babel, Spearing, Kyrgiakos, Maxi, Kelly.

West Bromwich: Carson, Jara, Tamas, Olsson, Shorey, Mulumbu, Odemwingie, Morrison, Dorrans, Brunt, Fortuné.

Bänken: Myhill (målvakt), Ibanez, Reid, Tchoyi, Bednar, Cox, Barnes.

Fernando Torres är ute efter sitt 50:e mål på Anfield. Liverpool efter sin 2000:e vinst i ligan och West Bromwich som ska försöka göra sitt första mål på bortaplan mot LFC efter åtta tidigare mållösa besök.

Klicka här för att få all statistik, historik och detaljer inför matchen mot West Bromwich, glöm inte att som medlem delta i vår tävling och ha chansen att kamma hem en Welcome Joe t-shirt här.

Övrigt
Matchen visas på Viasat Sport med avspark klockan 16.00. Kommentator är Claes Andersson. Lee Probert dömer dagens match. Han assisteras av Dean Mohareb & Ceri Richards. Lee Mason är fjärde domare. För dig som inte har Viasat, kan se matchen via olika streams. Läs mer om det i vår streamingguide på startsidan.

Glöm inte att gå med i vår grupp på Facebook för att få senaste nytt, matchrapporter, intervjuer och mycket mer. Gå med i den svenska supporterklubbens grupp här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer