Legender ställer upp för Jamie Carragher

Bild till nyheten Legender ställer upp för Jamie Carragher
Nästa lördag 4 september är det dags för Jamie Carraghers Testimonial på Anfield.
Mest anmärkningsvärt är att bästa kompisen Michael Owen drar på sig Liverpooltröjan igen för första gången på sex år...

Tyvärr kommer varken Steve McManaman eller Robbie Fowler att finnas med i startuppställningen när Jamie Carraghers Testimonial spelas om en dryg vecka på Anfield (matchstart kl 15 svensk tid och visas direkt på lfc.tv).

Ikonerna från "Spice Boys"-perioden på 90-talet befinner sig i USA respektive Australien.

Men det blir ändå ett rutinerat och spännande lag som kapten Carragher ställer på benen mot Everton XI. Spelare som han har firat stora framgångar med under årens lopp.

Eller vad sägs om Michael Owen och Emile Heskey på topp? Vilket mottagade får "MO" den här gången? Och vad tycker Unitedfansen om att se honom i en Liverpooltröja? Alex Ferguson har hur som helst gett honom tillåtelse att spela 45 minuter.

Danny Murphy, Jason McAteer, Vladmir Smicer, Gary McAllister, Jamie Redknapp och David Thompson har också lovat att ställa upp.

Liksom Steve Finnan, Stephen Wright och Stephen Warnock.

Jerzy Dudek kommer att vakta buren.

(Ännu fler kommer att spela, men namnen har ännu inte offentliggjorts.)

På hedersläktaren:

Kenny Dalglish, Hughie McAuley, Ronnie Moran, Roy Evans, Gerard Houllier, Phil Thompson och Rafa Benitez.

Matchbiljetterna kostar 20 GBP och intäkterna går till Carras 23foundation för idrottande ungdomar och andra lokala projekt runt Merseyside.

Jamie Carragher, som spelat 636 tävlingsmatcher för Liverpool sedan debuten i januari 1997, lär speciellt se fram emot att fajtas ännu en gång med Evertons Duncan Ferguson...

! Steven Gerrard, Fernando Torres och Pepe Reina kommer inte att kunna medverka på grund av landslagsuppdrag. Detsamma gäller t e x Sami Hyypia och John Arne Riise.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer