Liverpool - Trabzonspor 1-0

Bild till nyheten Liverpool - Trabzonspor 1-0
Liverpool vann den första play-off matchen av Europa League med 1-0 i kväll mot Trabzonspor. Målet gjordes i den första halvlekens sista spark genom Ryan Babel. Joe Cole missade straff.

Det var inget bra spel som Reds visade upp i den första halvleken, mycket kan dock bero på att laget inte var sammanspelade. I matchens sista spark av den första gjorde dock Ryan Babel ledningsmålet efter en fin passning från Joe Cole. Babel kunde enkelt placera bollen i målvaktens högra hörn.

Sett till spelet och atmosfären i den första halvleken, var det ett helt annat Liverpool som kom ut på planen efter pausvilan. Mer aggressivare & offensivare, stämningen höjdes också en del. Åtta minuter in fälls Lucas i Trabzonspors försvar.

Domare Thomas Einwaller pekar på straffpunkten och Joe Cole, som blev utvisad i ligapremiären, gör sig redo för att lägga den.

Cole missade straffen och början på karriären i Liverpool har varit väldigt jobbig för engelsmannen. Ett rött kort och en missad straff på både första matchen i ligan och Europa League. LFC hade ett flertal målchanser att utöka ledningen på, men lyckades inte.

Hodgson och Lee såg inte nöjda ut på bänken, man vet att 1-0 kan vara för lite med tanke på vad som väntar i Turkiet om en vecka.

Liverpool reser till Manchester för att möta stor spenderande Man City på måndag. Matchen sparkas igång klockan 21.00 på City of Manchester Stadium. Du följer senaste kring varje match på Liverpoolfc.nu.