Flera klubbar jagar Nemeth

Bild till nyheten Flera klubbar jagar Nemeth
Flera klubbar visar intresse för Krisztian Nemeth enligt hans agent. Olympiakos sägs vara favoriter.

Enligt uppgifter i grekisk media är Nemeth nära en övergång till Olympiakos, men enligt anfallarens agent Viktor Kovesdi så är ingenting klart än över om den grekiske storklubben nått en överenskommelse med Liverpool.

Nemeth gjorde stor succé under sin första säsong i klubben 2007/08, då han med sina mål hjälpte reservlaget att vinna reservlagsserien. Säsongen därpå förstördes till stor del på grund av skador.

Den senaste säsongen spenderade Nemeth utlånad till AEK Athen, men drogs åter med skadeproblem som begränsade hans speltid och målskytte.

Kovesdi berättar: "Vi kan bekräfta att samtal ägt rum mellan klubbarna. De har muntligen kommit överens om detaljerna, men det finns ett flertal lag som önskar att värva Nemeth så hans framtid är på inget sätt klar än.

"Det finns två andra klubbar som önskar honom och de vill vinna kampen om hans namnteckning.

"Förhandlingarna med Olympiakos gick så långt att vi vet i detalj vad det grekiska laget kan erbjuda spelaren.

"Men Nemeth har inte rest till Athen än och han kommer inte att åka dit på torsdag, eftersom andra klubbar också önskar honom."

Enligt uppgifter i ungersk media ska Liverpool ha tagit emot bud från klubbar i Portugal, Spanien och Italien för den 21-årige anfallaren.

Källa: Sky Sports

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer