Kuyt redo för Trabzonspor

Bild till nyheten Kuyt redo för Trabzonspor
Dirk Kuyt tror Liverpool kan bygga vidare på deras imponerande ligapremiär mot Arsenal genom att ta ett stort steg mot Europa League gruppspelet på torsdag kväll mot turkiska Trabzonspor på Anfield.

VM-finalisten blev glad över hur pass bra Liverpool spelade i 1-1 matchen mot Arsenal och är säker på att man kommer studsa tillbaka från det sena kvitteringsmålet för att göra bra ifrån sig i sista matchen innan ett eventuellt gruppspel.

"Vi måste fortsätta. Det var en besvikelse mot Arsenal efter att vi hade spelat så bra med bara 10 spelare i 45 minuter. Jag tyckte laget gjort det väldigt bra."

"Vi förtjänade tre poäng, men saker som det händer i fotboll. Vi måste komma över den sena kvitteringen och fortsätta. Sättet vi spelade på och lagandan var riktigt bra, så om vi kan fortsätta göra rätt saker är jag säker på att det kommer bli bra."

Den holländska anfallaren säger också hur viktigt det är för Liverpool att få en positiv start mot Trabzonspor och att matcher som Reds tidigare spelat på turkisk mark kan vara en varning för vad som väntar i returmatchen.

"Jag är säker på att vår manager kommer berätta för oss om dem inom den närmsta dagen – vi känner till att Trabzonspor är ett bra lag."

"Man måste alltid vara redo och få dina resultat i början av säsongen. Vi vill stanna kvar i Europa League så vi behöver ett bra resultat på torsdag. Vi vet från våra matcher mot Galatasaray och Besiktas att det kan vara svårt i Turkiet, så ett bra resultat i den första matchen är viktigt. "

"Vi var väldigt nära att vinna förra säsongen. Vi är samtliga här för att vinna troféer och om vi kan vinna, skulle det vara en enorm trofé för alla killarna."

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer