Carra: Pepe är världens bästa

Bild till nyheten Carra: Pepe är världens bästa
Liverpool spelade idag oavgjort (1-1) i ligapremiären mot Arsenal på Anfield. Under hela den andra halvleken fick man spela med tio man efter en utvisning på Joe Cole.

David N´Gog gav Liverpool ledningen precis efter att domare Martin Atkinson blåst igång den andra halvleken. Liverpool dominerade större delar av matchen i den andra, men precis som man säger - är fotboll inte alltid rättvist.

En minut från stopptid kvitterade Arsenal genom ett fint inlägg från Thomas Rosicky mot en Pepe Reina som hade solen i ögonen. Nyförvärvet Maourne Chamakh skjöt bollen i stolpen, som sedan studsade tillbaka på Reina som tappade in bollen. Kvitteringen var ett faktum, och Liverpool fick en poäng i premiären.

Nummer 23, Jamie Carragher säger efter matchen att han var mindre nöjd över att man tappade poäng i slutet av matchen, scousern säger dock att trots misstaget är Reina världens bästa målvakt.

"Det var jobbigt att släppa in målet, för de hade ingenting att säga om vi var 10 mot 11 i den situationen. Vi hade otur, men Pepe är den bästa målvakten i världen. Jag tror vi ville tagit oavgjort i pausen."

Carragher gjorde en fin premiär och blev framröstad till den bästa spelaren av Sky Sports. Jamie fick en fråga om det var rätt eller fel val att Rafael Benitez fick lämna klubben - och svarade att han inte ville kritisera den nuvarande Inter-managern.

"Jag vill inte kritisera den tidigare tränaren, vi hade bra stunder tillsammans. Det var dags för en förändring, vilket kommer ge alla ett lyft."

Källa: Sky Sports