Liverpool - Arsenal: Höjdpunkter

Bild till nyheten Liverpool - Arsenal: Höjdpunkter
Liverpool spelade idag ligapremiär mot Arsenal på Anfield. Matchen slutade 1-1 efter att David N´Gog gett Pool ledningen minuter in i den andra halvleken.

Joe Cole fick rött kort precis innan halvtidsvilan. Liverpool kom dock tillbaka och gjorde i inledningen av den andra perioden 1-0 efter ett dundrande skott från David N´Gog.

Arsenal kvitterade med en minut från fulltid efter en målvaktstabbe från Pepe Reina. För er som missat matchen, inte har kunnat se den eller vill se höjdpunkterna igen, här kommer de:

Vi hoppas kunna ge er mer höjdpunkter inom kort, håll utkik under kvällen. Klicka på länken för att se varje del.

Joe Cole - rött kort
Höjdpunkter - halvlek 1
1-0 David N´Gog
1-1 Pepe Reina (självmål)

Fullständig matchrapport hittar du här, intervjuer från Hodgson och spelare kommer under kvällen.

Supporterklubben har även infört en nyhet inom matchrapporterna - efter varje match kan du som medlem ge varje spelare som deltagit, betyg 1-10. Är du inte medlem ser du bara resultatet. Du kan sätta dina betyg fram till 2010-08-16 19:31 och gör det på denna länk.