Liverpool - Arsenal 1-1 (0-0)

Bild till nyheten Liverpool - Arsenal 1-1 (0-0)
Nyss slutade ligapremiären för Liverpool mot Arsenal. Matchen slutade 1-1 och detta efter att Liverpool fått spela med en man mindre på planen under hela andra halvlek.

Liverpools match mot Arsenal slutade 1-1 efter en mållös första halvlek. I slutet av första halvleken inträffade dock något som alla trodde skulle förändra matchen. Joe Cole fick rött kort och blev utvisad och Liverpool blev tvugna att spela med en man mindre hela andra halvlek.

I början av andra halvleken fick Mascherano fram bollen till David Ngog som smällde in 1-0 i nättaket bakom Almunia. Detta var Ngogs fjärde tävlingsmål på tre matcher denna säsong. Efter detta fortsatte Liverpool anfalla för en stund och sedan tog Arsenal över spelet.

I matchminut 90 stöter Chamakh bollen i stolpen på ett inlägg och när bollen studsar ut får Reina tag i bollen och faller med den in i mål. Gerrard var nära att sätta ett vinnarmål i slutet på en frispark men Almunia lyckades stöta bort bollen. 1-1 sluta första ligamatchen för säsongen mot Arsenal på Anfield. En längre matchrapport hittar ni här.