Stevie: Roy har fått the Kop att le igen

Bild till nyheten Stevie: Roy har fått the Kop att le igen
Steven Gerrard ler igen efter en sommar av självrannsakan som fick honom att stanna i Liverpool.

Anfield kaptenen ledde England till seger i onsdags med två mål mot Ungern. Två mål och en seger som drev bort spökena från sommarens misslyckande i VM.

Han hoppas att nästa steg, när Liverpool idag möter Arsenal, kommer bli att visa hans fullständiga försoning med klubben han älskar.

Rafa Benitez har blivit ersatt som Liverpools manager av Roy Hodgson and Gerrard medger;

"Alla kommer till jobbet med ett leende på läpparna igen.

"Det är ett nytt kapitel med en ny manager.

"Roy är framgångsrik och spelarna ser fram emot att arbeta tillsammans med honom, och precis som jag är alla spända inför den nya säsongen.

"I inledningen av varje säsong sätter jag upp personliga mål. Eftersom jag spelar för en så stor klubb som Liverpool, måste det vara troféer jag är ute efter. Om jag får lägga mina händer på någon trofé och England är i toppen av kvalgruppen, då kommer jag att gå på semester mycket gladare nästa sommar.

"Jag vill ha en stor trofé. Jag antar att alla troféer är stora idag, eftersom jag är nu 30 är jag desperat att få lägga händerna på så många troféer som möjligt innan jag lägger av."

Gerrard sa även; "Jag är en lokalinvånare, ett Liverpool fan, och jag kände besvikelse efter föra säsongen precis som fansen gjorde.

"Jag har haft mina upp och nedgångar, men jag är desperat att få uppleva fler stora kvällar som Liverpool spelare eftersom jag vet att tiden håller på att springa ifrån mig. Jag vet inte om föra säsongen var min sämsta, men det var i alla fall inte tillräckligt bra.

"Jag är kapten för Liverpool och att sluta sjua i Premier League och inte få lyfta en enda trofé är inte godkänt för vår klubb. Vi ska göra saker rätt denna säsongen."

Gerrard sa att han kommer att använda besvikelsen England ådrog sig i Sydafrika för att höja sig denna säsongen.

Han spelare under sin normala nivå föra säsongen när Liverpool sviktade på så väl hemmaplan som på bortaplan.

Han var en av få som lyckades prestera i Fabio Capellos England när han blev tilldelad lagkaptensbindeln efter att Rio Ferdinand skadade sig precis innan turneringen.

Gerrard sa; "Som fotbollsspelare, när du har en lång karriär, så kommer du att få uppleva med och motgångar, och det är viktigt att när du möter nederlag, att du tar dig vidare så fort som möjligt.

"När du vinner en trofé eller en stor match, så njuter du en tid, men där finns alltid en ny match runt hörnet. Det är det samma när du stöter på besvikelse. Du måste använda dess känslor som ammunition för att komma vidare.

"Jag har lagt några veckor på att fundera över vad som hände i VM och hur min framtid ser ut. Där fanns ånger.

"Men jag är en som gillar att gå vidare - och det är vad jag ska göra detta året."

Källa: The Mirror


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer