Cole hoppas få spela centralt

Bild till nyheten Cole hoppas få spela centralt
Liverpools nyförvärv under sommarens transferfönster, Joe Cole, säger idag att han älskade att få debutera på Anfield, och att han hoppas få spela centralt under sin tid på Merseyside.

Cole ryktades vara nära en flytt från Chelsea till morgondagens motståndare Arsenal, men valde att flytta norrut och till Liverpool. Joe förväntas starta matchen mot Gunners, och säger att han hoppas få spela centralt.

"Jag älskade att få göra min debut på Anfield. Jag njöt verkligen under ’You’ll Never Walk Alone’. Det var en punkt att sätta in i minnet. Ett speciellt ögonblick för mig."

"Det var kul att få hjälpa N’Gog att göra mål, men det jag främst njöt av var att få spela centralt. Det var sju år sedan jag fick spela där regelbundet. Det kändes som att slippa sitta fast i ett spindelnät, men det finns saker jag måste fortsätta att jobba på, och saker jag har gjort bra."

"Jag älskar ansvaret att både försvara och anfalla. Det passar mina egenskaper bättre. Jag har inte fått samma typ av ansvar på kanten där du måste vara lite smartare, men att få spela i mitten kan jag få större yta och göra saker från den positionen, så jag njuter av det."

Cole anländer med en fin karriär både på klubb- och landslagsnivå. Trots att han inte var med i truppen för England som mötte Ungern i veckan, är han fullt medveten om uppgiften som väntar mot Arsene Wenger´s Arsenal på Anfield imorgon.

"Arsenal är ett tufft lag att möta för alla, särskilt tidigt under säsongen eftersom de har fått ett ungt lag. Yngre spelare blir redo och snabbare fortare så det är en väldigt svår match för oss."

"Jag tycker det är den mest tuffaste match vi kunnat få men vi måste lyckas under denna utmaning och jag ser fram emot att vara en del av detta fantastiska lag."

Källa: ClickLiverpool

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer