Smith: Hoppas att Mascherano petas i premiären

Bild till nyheten Smith: Hoppas att Mascherano petas i premiären
Legendaren Tommy Smith – uppskattad krönikör på Liverpool Echo – hoppas att Javier Mascherano petas i premiären mot Arsenal.
Samtidigt hyllar han Roy Hodgsons för hans sex första veckor i managersätet.

"Mascherano är en mycket talangfull spelare, men eftersom han har klargjort att han vill flytta från Anfield så bör han heller inte spela", skriver The Anfield Iron i sin krönika i Echo.

"Till en sådan viktig match kan vi inte ha någon som har tankarna på annat håll. Jag tycker att Mascherano ska bort så snart som möjligt och att vi ser till att få ut en rejäl summa för honom".

Förre kaptenen Smith, 64, med 638 matcher och 48 mål mellan 1963 och 78, är också mycket imponerad över Roy Hodgsons första tid i klubben.
"Hodgson har kommit in som en frisk fläkt. Han ger raka och tydliga svar på alla frågor och är mycket bättre på att kommunicera än Rafa Benitez. Det råder heller ingen tvekan om att Roy kommer att göra stora förändringar på Anfield."

"Benitez var fantastisk som hjälpte oss att vinna Champions League och FA-cupen under sina två första säsonger, men faktum är att vi inte vann någonting under hans sista fyra år".
"Han skapade dessutom det lag han ville ha, men när det gick så tungt förra säsongen så kan han bara lägga skulden på sig själv".
"Det finns inga ursäkter för att komma sjua med den truppen. Och jag kunde aldrig begripa varför han alltid gjorde så sena byten i matcherna eller varför han valde att spendera så mycket pengar på Alberto Aquliani, som dessutom var skadad och inte hade sparkat en boll på flera månader".
"Jag är säker på att Torres och Gerrard hade stuckit om Benitez fått stanna kvar".

"Men jag är glad att Hodgson har kommit in och imponerat på stjärnorna med sina framtidsplaner. Att han lyckades behålla Torres och Gerrard var den perfekta starten".
"Hodgson har väntat länge på ett managerjobb av den här digniteten och jag tror att han är helt rätt man. Han vet vad som krävs för att nå framgång i ligan och han gjorde ett fantastiskt jobb i Fulham.

"Han har öga för att hitta skickliga spelare och har redan gjort några riktigt bra värvningar. Joe Cole kommer att ge oss mer kreativitet, något som vi saknade större delen av fjolårssäongen. Vissa spelare som skriver på för Liverpool sätter på sig tröjan och tror att de har lyckats, men Cole verkar oerhört hungrig och målmedveten".

"Jag blev också glad över att läsa att Hodgson tänker försöka köpa in ytterligare en forward innan transferfönstret stänger. Vi behöver verkligen fler alternativ, någon som kan avlasta Torres med målskyttet. Det var ett av Benitez största misstag fjol."

"Liverpools stora mål den här säsongen blir att ta sig tillbaka bland de fyra första. Och jag är säker på att vi kommer att greja det", avrundar The Anfield Iron.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer