Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill

Det har precis som tidigare dagar under Silly Season ryktats om att spelare ska skriva på och lämna Liverpool. LFC.nu har idag sammanställt några av ryktena från torsdagen.

Torsdagen har varit relativt lugn om man bortser från att Christian Poulsen skrivit på för Liverpool. Det ser inte ut som att det blir någon övergång för Brad Jones från Middlesbrough till LFC enligt senaste rapporter.

Javier Mascherano ser dock ut att röra på sig, nästa destination blir Barcelona, £12M plus vitryssen Aleksandr Hleb ryktas Liverpool få för argentinaren enligt Ole. Läs mer om Masch och Jones i våra tidigare artiklar.

* Anderlechts jättetalang Romelu Lukaku sägs vara en spelare Liverpool och ett flertal andra storklubbar ute i Europa håller ögonen på. Förra säsongen gjorde 17-årige Lukaku 15 mål på 25 matcher för den belgiska klubben.

Christophe Henrotay sa idag till De Standaard att det inte fanns några klubbar som kontaktat dem om att få köpa den unge talangen. Real Madrid ska ha sett honom LIVE och är intresserade, det ska även finnas intresse från Liverpool, Chelsea och ett flertal andra toppklubbar i Europa, men inget bud har kommit.

* Sky Sports skriver idag att Tottenhams manager Harry Redknapp igår fanns på plats i Norge för att se Loic Remy i action när Norge och Frankrike gjorde upp i en landskamp.

Nice-anfallaren Remy har ständigt kopplats samman med Liverpool under sommaren, men Redknapp ska vara den med mest intresse för Loic om man läser dagens rykten. West Ham och Stoke är övriga klubbar som visat intresse.

* 31-årige ungerska anfallaren Zoltan Gera var på väg till Liverpool i början av veckan. Spekulationerna kyls ner efter att Gera själv efter matchen mot England igår uttalat sig:

"Jag känner inte till något om detta. Jag var glad i Fulham under Roy, men han har flyttat till Liverpool och jag är fortfarande kvar. Mark Hughes är en väldigt bra tränare, vi har haft en del bra träningar."

Källor: Sky Sports, TEAMtalk & GiveMeFootball.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer