Barclays Capital hoppas fortfarande på bud

Bild till nyheten Barclays Capital hoppas fortfarande på bud

Barclays Capital ska fortfarande tro att minst två bud kan komma in på Liverpool innan deadlinen imorgon.

Det har ännu inte kommit in något formellt bud på Liverpool och BarCap kan bli tvugna att skjuta upp den deadline som blivit satt. Kay tror inte att Liverpool blir sålt innan transferfönstret stänger.

Liverpoolfc.nu rapporterade tidigare om att dagens styrelsemöte blev inställt, eftersom det inte kommit in något formellt bud på klubben som Martin Broughton hoppats på. Media har skrivit om Kenny Huang och Yayha Kirdi var och varannan dag som ny ägare för Liverpool. Rhone Group och ytterliggare tre investerare har visat intresse, men ingen har lagt något bud.

Oliver Kay, journalist för The Times hade tidigare en sändning LIVE på Times Plus där han bland annat tog upp ägarfrågan i Liverpool. Kay hävdade enligt sina källor, att det troligtvis inte kommer några nya ägare innan transferfönstret. Att det skulle ske före jul, var mer realistiskt.

Barclays Capital hoppas att det kommer in något bud under dagen, men om ingen gör det, blir det panik med deadlinen de har satt.

Många journalister spekulerar i att Liverpool kan vara med om ett liknande scenario som Portsmouth om man inte får in något bud på klubben tills den 6:e oktober. Pompey´s dåvarande ägare lånade massvis med pengar, lämnade, och sedan lyckades inte klubben hitta nya ägare - vilket betydde konkurs. Leeds är ett annat exempel på en engelsk klubb som varit med om ägarproblem och sedan gått i konkurs.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer