Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill

Det har precis som tidigare dagar under Silly Season ryktats om att spelare ska skriva på och lämna Liverpool. LFC.nu har idag sammanställt några av ryktena från onsdagen.

* Craig Bellamy kom till Liverpool 2006 efter att ha öst in mål i Blackburn, walesaren blev även känd för att ha slått John Arne Riise med en golfklubba på träningslägret i Algarve under samma säsong.

Bellamy spelar för tillfället i Man City, men 32-åringen ryktas nu vara på väg bort från City som bekant spenderat stora pengar på spelare även denna sommar.

Craig var en av spelarna som inte kom med i Manchester City´s trupp till Europa League och ska ha haft ett bråk med Roberto Mancini – Hodgson ska enligt Sky Sports vara sugen på att ta tillbaka anfallaren till Merseyside.

* Sao Paulos försvarare Aislan ryktas vara på väg till Liverpool. Aislan var nära en flytt till Liverpool redan 2008, då han kostade £10M – nu kan han dock gå på fri transfer.

Wigans Paul Scharner har kopplats samman en del med Liverpool under sommarens Silly Season, och precis som Aislan, kan man hämta Scharner på bosman.

* West Bromwich Albions tränare Roberto Di Matteo är på jakt efter den unge fransmannen David N’Gog, det rapporterar många engelska tidningar idag. N’Gog som var väldigt duktig under pre-season – är en spelare som WBA håller ögonen på.

* Allt tyder mer och mer på att Javier Mascherano lämnar Liverpool för Inter eller Barcelona inom en snar framtid. Hodgson ska enligt den argentinska tidningen Ole vara sugen på Fiorentinas 25-åriga Mario Bolatti som ersättare.

Före detta Arsenal-spelaren, vitryssen Alexander Hleb har inte fått fart på karriären i Barcelona. Hleb ryktas finnas med i en deal som Barcelona kommer lägga fram inom kort. Alexander Hleb plus pengar för Mascherano.

* Det är kris i Aston Villa efter att manager Martin O’Neill igår avgått med omedelbar verkan. James Milner och Ashley Young sägs vara klara för Manchester City respektive Tottenham. Hodgson planerar nu ett bud på £14M för att ta tillbaka vänsterbacken Stephen Warnock till Anfield, och i samma pris köpa bulgaren Stiliyan Petrov.

Källor: Sport.co.uk, Sky Sports, Metro.co.uk, TEAMtalk, TribalFootball, generalPRESS & Imscout.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer