Carragher om snacket kring nytt kontrakt

Bild till nyheten Carragher om snacket kring nytt kontrakt

Roy Hodgson sa i förra veckan att 32-åriga Jamie Carragher kan förvänta sig ett nytt kontrakt så fort allt kring transferfönstret har lagt sig. Carragher säger idag till den officiella hemsidan att det inte skulle ta mer än två minuter för honom att skriva på.

Carragher är en av de största mittbackarna som spelat i Liverpool genom tiderna. Engelsmannen har gjort 631 matcher och 5 mål för klubben. Jamie säger följande om kommentaren från Hodgson att han ska bli erbjuden ett nytt kontrakt:

"Självklart är det trevligt att höra. Jag är desperat för att avsluta min karriär i denna klubb och jag är säker på att det blir med stil. Om tränaren har sagt detta, fantastiskt. När han är klar med att ha köpt spelare, kommer vi sätta oss ner och fixa detta utan några problem."

"Det tar två minuter, tror jag."

Hodgson är den fjärde tränaren att jobba tillsammans med Carra på Anfield. Tidigare har Liverpools nummer 23 även spelat under Roy Evans, Gerard Houllier och Rafael Benitez. Scousern är en veteran, men hoppas fortfarande få lära sig nya saker från Roy:

"Hans erfarenhet är oöverträffad - han är en av de mest erfarna tränarna inom världsfotbollen. Kolla på alla klubbar och länder han varit i, olika kulturer och språk. Jag är en stor fantast av spelet och vill alltid lära mig nya saker."

Källa: Liverpoolfc.tv

På tal om Carragher... du har väl inte missat:

Unik tavla från miraklet i Istanbul signerad av Liverpoolstjärnorna. Endast två exemplar i världen!  
Storleken är 76x76cm. Konstnären heter Mark Jenkins och bor i Liverpool.
Pengarna går oavkortat till Jamie Carraghers testimonialfond www.23foundation.com som stödjer idrottande barn på Merseyside. Vinnaren får även ett äkthetsbevis samt bildbevis när Stevie & Carra signerar tavlorna!

Startbud:
5000 SEK.
Nuvarande bud: 12000 SEK.

Budgivningen avslutas lördag 14 augusti kl 23.59.

Klicka här för att lägga ett bud på tavlan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer