Rumour Mill

Bild till nyheten Rumour Mill

Det har precis som tidigare dagar under Silly Season ryktats om att spelare ska skriva på och lämna Liverpool. LFC.nu har idag sammanställt några av ryktena från tisdagen.

* Det ser ut som att Liverpool kommer slutföra en övergång för dansken Christian Poulsen inom de närmsta 48 timmarna. Priset sägs ligga på runt £5.5M för 30-åringen. Poulsen ska redan kunna vara redo för spel till helgens ligapremiär mot Arsenal på Anfield.

* Hodgson har själv gått ut och sagt att han är på jakt efter en ny anfallare. Peter Crouch har ryktats vara på väg tillbaka till Liverpool, rykten som nu dock kyls ner efter att Tottenhams assisterande tränare Joe Jordan idag sagt att Crouch inte kommer lämna White Hart Lane denna månad.

Jordan sa bland annat att han inte tror att Spurs låter Peter få lämna så lätt, och att han varit en av de bästa spelarna under försäsongen. Crouch gjorde två mål i helgen för Tottenham.

* När ryktena om Crouch verkar ha lugnat ner sig, spekuleras det nu istället i att en annan spelare från London ska vara på väg till LFC. West Ham United’s målskytt Carlton Cole är enligt många tidningar ett transfermål för Hodgson.

Liverpool ska lägga ett bud på omkring £12M, lite av pengarna de förväntas få när Mascherano troligtvis lämnar för Inter eller Barcelona. Stoke sägs också vara intresserade.

* Fransmannen Loic Remy har varit nära en flytt till Liverpool ständigt under sommarens transferfönster. Den senaste veckan har det inte skrivits så mycket om Remy, men nu rapporterar Daily Mail att Evertons tränare David Moyes ska vara intresserad av anfallaren från Nice.

Moyes uppges ha lagt ett bud på £13M för Remy. Stoke har även varit intresserade i Loic, som hoppas få spela i Premier League. Everton har redan köpt Leeds Jermaine Beckford.

Källor: Daily Mail, Guardian, Sport.co.uk & ESPN.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer