PL-kollen: Målkalas mellan Warszawa och Arsenal

Bild till nyheten PL-kollen: Målkalas mellan Warszawa och Arsenal

Om en vecka, närmare bestämt söndagen 15/8 klockan 17:00, sparkar Liverpool igång säsongen 2010/11 mot Arsenal på Anfield. London-klubben spelade idag sin sista träningsmatch inför premiären av Premier League.

Det började inte bra för Arsenal, men slutade tillslut med en seger. Efter 37 minuter hade Legia en ledning på 3-0, minuten senare gjorde ett av Wengers nyförvärv under sommarens Silly Season, Maurone Chamakh 3-1, vilket även resultatet till pausvilan blev.

I andra halvlek skulle det bli ännu fler mål, totalt sju stycken. Med ungefär 75 minuter spelade stod det 4-4. AFC´s mål hade kommit från Gibbs samt Eboué som gjort två stycken. När domaren blåste av matchen vann Arsenal med 6-5.

Siffror som verkligen inte imponerar inför premiären av ligan om man ser till att det är ett lag man ska slå med de spelarna tillgängliga, i alla fall inte släppa in fem mål mot, notera att Gunners hade bland annat följande spelare som deltog: Sagna, Clichy, Vermaelen, Nasri, Chamakh, Rosicky och Eboue.