Gerrard: Joe visade klass igår

Bild till nyheten Gerrard: Joe visade klass igår
Steven Gerrard tyckte att Joe Cole visade igår att han kommer tillföra en ny dimension till anfallsspelet i Liverpool efter hans briljanta debut på Anfield.

Liverpools nr. 10 var involverad i nästan allt under gårdagens match och han fick även ett godkännade av the Kop efter matchen med stående ovationer.

Kaptenen för The Reds tyckte att stödet från supportrarna var väl förtjänad och han säger så här till liverpoolfc.tv:

"Våra fans betalar bra med pengar för att se oss spela bra fotboll och jag tyckte att joe var briljant i hans debut på anfield."

"Jag är säker på att det finns mer tricks och finess för våra fans att se när Joe Cole spelar."

"Fansen uppskattar Joe som en spelare som kommer att skapa målchanser för oss andra och även göra en del själv. Och igår fick de även se en annan sida av honom med tanke på att hans arbetsinsats var fenomenabel och vi behöver mer av den varan under säsongens gång."

"Vi hoppas på att detta blir en succé säsong för klubben och att Joe kommer att trivas här och ha en stor roll i det hela."

"Jag vet att Joe uppskattar sin Liverpool karriär än så länge. Han önskar framgång och det gör även vi, och förhoppningsvis kommer vi även att få det i framtiden."

"Jag tycker att det finns mycket positivt att ta fram från matcher igår och det var bra att man fick sina minuter igår så att man snabbt kommer tillbaka till sin fulla kapasitet."

Gerrard ville även berätta om feel-good-faktorn som Hodgson har tagit med sig till klubben och även erkänner att han verkligen gillar att jobba med den nya mangern.

"Det är en nystart när det kommer in en ny manager och förväntningarna ökar, med all rätt."

"Vi har fått en bra manager hit som även har tagit med sig bra ideér och nya spelare till laget. Och förhoppningsvis så kan det komma fler. Jag kan inte se att detta inte kommer bli en bra säsongen för oss."

Liverpool börjar sin Premier League säsongen mot London laget, Arsenal, den 15:e augusti, hemma på Anfield. Och Gerrard erkänner att det kommer bli en tuff start men han känner att laget kommer gå in i matchen bestämmda för att visa Hodgson att laget är att räkna med under säsongen.

"Det är en väldigt svår start då Arsenal är ett väldigt bra lag, men vi har hemma plan och det kommer vi även att visa dem."

"Vi kommer att spela med stor positivitet och förhoppningsvis även vinna matchen."

 

Vad tror du om den kommande säsongen? Kommer Liverpool vara ett topp lag? Kommer Joe Cole vara en spelare som bara blir bättre och bättre?

Logga in och skriv din åsikt.

Källa: liverpoolfc.tv


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer