Liverpool - Rabotnicki 2-0

Bild till nyheten Liverpool - Rabotnicki 2-0

Liverpool gick idag vidare från den tredje rundan av kvalet till Europa League efter 2-0 mot FK Rabotnicki på Anfield, totalt 4-0.

David N´Gog gjorde det första målet, lagkapten Steven Gerrard utökade på straff i slutet av den första halvleken.

N’Gog gör 1-0 för Liverpool med lite mer än 20 minuter in i andra halvlek. Nyförvärvet Joe Cole slår in bollen till N’Gog som via ribban nickar in ledningsmålet. David har nu gjort tre mål på makedonierna totalt.

Straff för Liverpool med sju minuter från slutet av den första halvleken. N’Gog fälls i straffområdet, och lagkapten Steven Gerrard, som så alltid förr, stället sig redo för att slå den. Gerrard gör 2-0.

Reds var utan tvekan det bästa laget, man dominerade totalt, dock ska vi inte hylla de för mycket då motståndet inte höll någon särskilt bra klass.

Joe Cole och Steven Gerrard fortsätter att finna varandra bra även i denna matchen, Milan Jovanovic gjorde sin debut idag på Anfield (Cole också), och även han en av de bästa enligt undertecknad. 2-0 är för små siffror sett till hur många målchanser Liverpool skapade.

Play off-matcherna lottas imorgon, du följer det LIVE här på LFC.nu. Nästa match är ligapremiären mot Arsenal nästa helg, du följer allt om senaste och kommande matcher här hos den svenska supporterklubben.