Ingen övergång för Insua

Bild till nyheten Ingen övergång för Insua

Emiliano Insuas övergång från Fiorentina till Liverpool ryktades i förra veckan vara helt klar, båda parter skulle bara komma överens om en lön som accepterades. Fiorentinas sportdirektör Pantaleo Corvino säger att det inte blir någon övergång till TuttoSport idag.

Italienarna drog idag tillbaka sitt bud på argentinaren efter att de inte blivit eniga om de personliga avtalen. För en vecka sedan hade både Fabio Aurelio och Emiliano Insua lämnat klubben, nu är duon tillbaka på Anfield.

Liverpool FC bekräftade i mitten av juli att klubben tillsammans med Fiorentina blivit eniga om en övergångssumma för Insua. Det rapporterades att övergången skulle ta lite längre tid på grund av en lön som varken Viola eller Insua accepterade. Emiliano ville ha liknande lön i Fiorentina som i Liverpool, något som Florens-klubben inte kunde acceptera.

Övergången blir inte av enligt sportdirektören Pantaleo Corvino som säger följande:

"Jag har pratat med representanter från Liverpool till klockan två i natt, och vi bestämde oss för att Insua kommer stanna i England. För tillfället tar vårt intresse för spelaren slut här. När vi inte kunde komma överens om ett avtal både tekniskt och ekonomiskt, så bestämde ägarna av klubben att vi skulle låta en övergång vara."

Danny Wilson, nyförvärvet från Glasgow Rangers tog i förra veckan över Insuas tidigare nummer, 22, då de flesta trodde att argentinarens dagar skulle vara räknade på Anfield. Nu är han tillbaka på Anfield, hur det slutar, det återstår att se.

Källa: TuttoSport & Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer