Hodgson nöjd över kvällens match

Bild till nyheten Hodgson nöjd över kvällens match
På presskonferensen efter kvällens match mot FK Rabotnicki var Roy Hodgson mycket nöjd med laget och i synnerhet med sin anfallare David Ngog.

På presskonferensen efter kvällens match var Roy Hodgson väldigt nöjd. Delvis för att många av de unga spelarna fick visa sina framfötter, och delvis för att Ngog lyckades göra två mål. Han påpekade dessutom att Ngog är en av de spelare som kanske har ryktats att lämna klubben men Hodgson har inga intentioner på att skicka iväg Ngog någonstans. Här är några av hans ord från presskonferensen:

"Jag kan inte stoppa spelare från att bli sammanlänkade med andra klubbar. Jag har dock aldrig talat om att han ska lämna klubben. Ngog har tränat väldigt hårt under försäsongen och idag visade han det med sina två mål. Han är en väldigt bra target-player och är duktig på att hålla i bollen."

"Vissa spelare behöver göra sina mål och idag fick han dem. Det tar bort mycket vikt från hans axlar när han fick göra dessa två mål idag. Han behöver inte oroa sig alltför mycket de kommande matcherna på grund av detta."

Segern idag kom även fast många av VM-stjärnorna saknades och det tyckte Hodgson var ett lyft för alla i nuvarande truppen. Så här sade han om själva matchen:

"Jag är väldigt nöjd eftersom jag trodde det skulle bli en match som var svår för oss. Deras publik var fantastisk och gav dem det stöd de behövde. Många av våra spelare hade inte spelat för så stor publik någon gång. Jag är väldigt glad över att vi kan ta emot dem på Anfield med en segermarginal som gör det bekvämt för oss. Man lär sig mycket om sitt lag hela tiden, det finns några jag har arbetat med och några som jag inte hunnit med ännu."

"Skrtel och Agger har inte tränat så mycket med mig ännu så i detta avseende var det mycket bra. Jag är glad för många spelare hade press på sig själva, både seniorer och yngre spelare. Alla hjälpte Liverpool att få det lugn de behöver."

Avslutnigsvis säger Roy så här:

"När jag tog det här jobbet fanns det många förväntningar på mina axlar. Jag är redo eftersom jag visste vad som väntade mig och det viktiga för mig är att bygga upp ett lag som motsvarar förväntningarna."

Källa: Liverpoolfc.tv

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer