LIVE från Anfield - Hodgson: Masch önskar att lämna

Bild till nyheten LIVE från Anfield - Hodgson: Masch önskar att lämna

Roy Hodgson säger just nu på presskonferensen att Javier Mascherano har bestämt sig för att hans framtid inte är i Liverpool, det skriver SkySports.

LFC.nu rapporterade igår om att Tony Barrett i The Times sa att Javier Mascheranos tid i Liverpool är över, och att argentinaren nu vill flytta på sig.

Roy Hodgson fick på dagens presskonferens som väntat frågor om Mascheranos framtid. SkySports skriver nu att Hodgson ska ha sagt att Masch önskar att lämna Pool.

Javier har varit i Liverpool i tre och ett halvt år, under den tiden har han hunnit med att göra 138 matcher och 2 mål. Ett av målen kom i Merseyside-derbyt mot Everton i november 2009, där han firade med att kyssa klubbmärket. Mycket kan ändras snabbt.

Hodgson sa följande till journalisterna på presskonferensen:

"Ja, han önskar att få lämna Liverpool, och det har han gjort klart för sig. Han ville lämna klubben ifjol också, men han har kontrakt här, och vill även lämna nu. Han är fortsatt kontrakt med oss och är vår spelare i två år till."

"Det är klart att jag blir besviken, men samtidigt är det inte ovanligt. Det kommer alltid finnas spelare i klubben som önskar att få lämna. Några får gå, andra får inte. Han har fortfarande kontrakt hos oss, och vi förväntar att han väljer att stanna till den dagen, antingen om den kommer eller ej, då lämnar han oss."

Källa: Liverpool.no och SkySports

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer