Mascherano önskar att lämna

Bild till nyheten Mascherano önskar att lämna



Javier Mascherano började idag träna igen på Melwood och trovärdiga Tony Barrett i The Times skriver att det nu blivit bekräftat att argentinaren vill lämna klubben.

Mascherano kom till Merseyside igår med sin agent Walter Tamer, och han har berättat för tränare Roy Hodgson att han vill lämna Liverpool. Rafael Benitez sägs vara väldigt intresserad av att få Masch till Inter. Benitez ska vara redo att ge £25M för Javier, för tre och ett halvt år sedan kom han till Pool från West Ham. Mascherano kostade då £18M.

En källa nära Mascherano har sagt följande till Soccernet: "Samtalet gick bra. Det hela skedde på ett mycket trevligt sätt. Javier gjorde klart att han ville lämna för ett år sedan när han fick chansen att åka till Barcelona."

"Han ombads att stanna kvar ytterligare ett år, och det gick han med på, så nu är det dags för honom att lämna. Det var mycket trevligt och det är nu en fråga om två klubbar som är intresserade av honom att lägga ett acceptabelt bud till Liverpool."


"El Jefe" har kontrakt med Liverpool till och med 2012-säsongen, argentinaren och hans fru ska ha svårt med att komma till rätta på Merseyside. Inter är den destination som känns mest sannolik. Förhandlingarna väntas starta inom kort.

Sulley Muntari och West Hams Scott Parker nämns som troliga ersättare till Mascherano. Christian Poulsen och Tiago har även nämnts idag.

Källa: The Times och ESPN.

Vem skulle du vilja se som ersättare istället för Mascherano? Varför vill du se just den spelaren i den röda tröjan? Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer