Carragher tror att Torres stannar

Bild till nyheten Carragher tror att Torres stannar

Fernando Torres vara eller icke vara i Liverpool har varit en het potatis de senaste dagarna. Efter att Roy Hodgson på frågan om Torres stannar på Anfield svarat att han inte har någon koll på det, har rykten och spekulationer börjat på allvar igen.

Kenny Dalglish har tidigare gått ut och sagt att han tror spanjoren väljer att stanna i Liverpool. Jamie Carragher är nästa man som tror att Torres stannar, scousern säger också till ZOO Magazine att Pool behöver bygga ett lag.

"Det har varit en del negativa saker nu ett tag. Jag är säker på att Fernando Torres gör som Steven Gerrard och följer honom i samma fotspår och stannar på Anfield. Om de stannar, måste klubbens målsättning vara att ta sig tillbaka till Champions Leauge nästa säsong."

"Liverpool är inte en klubb som Real Madrid som kan spendera stora belopp om dem inte vinner något. För klubbar som Real Madrid och Inter, är det en stor skandal om de inte vinner ligan, så då får klubbarna spendera stora belopp på nya spelare."

"Min klubb kan inte göra så - vi måste bygga. Nästa säsong, istället för att tänka för mycket på ligatiteln, måste vi koncentrera oss på att ta oss tillbaka till topp 4. Vi måste göra förändringar och förhoppningsvis kan vi ta oss ditt igen."

Källa: Daily Post

På tal om Steven Gerrard och Jamie Carragher, du har väl inte missat?...

Unik tavla från miraklet i Istanbul signerad av Liverpoolstjärnorna. Endast två exemplar i världen!  
Storleken är 76x76cm.
Konstnären heter Mark Jenkins och bor i Liverpool.
Pengarna går oavkortat till Jamie Carraghers testimonialfond www.23foundation.com som stödjer idrottande barn på Merseyside. Vinnaren får även ett äkthetsbevis samt bildbevis när Stevie & Carra signerar tavlorna!

Startbud:
5000 SEK.
Nuvarande: 12000 SEK.

Budgivningen avslutas lördag 14 augusti kl 23.59.

Klicka här för att lägga bud.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer