Trio nöjda med pre-season

Bild till nyheten Trio nöjda med pre-season

Samtliga spelare som deltog i VM fick semester inför träningslägret i Schweiz, nya tränaren Roy Hodgson valde då att ta med sig en ung och orutinerad trupp.

Många av de unga killarna har fått chansen och även skaffat sig värdefull erfarenhet. Lauri Dalla Valle, David Amoo och Nathan Eccleston var alla mycket nöjda efter matchen mot Kaiserslautern igår.

"Hela laget har jobbat väldigt hårt. Vi har ett väldigt ungt lag som spelade mot ett rutinerat Bundesliga-lag, så vi kan bara vara nöjda över vår prestation. Jag tycker att jag har lärt mig mycket på träningslägret. Alla har jobbat och förberett sig bra. Roy Hodgson har mycket erfarenhet och kan mycket om spelet. Mitt mål inför säsongen är att få spela några minuter i a-laget, och jag ska göra allt det jag kan för att få det.", sa Dalla Valle till Liverpoolfc.tv.

"Det var tråkigt att förlora, men Kaiserslautern spelade bra. Vi har en bra laganda, och spelet har gett oss mycket självförtroende. Alla är nöjda.", sa David Amoo.

"Vi önskar alla att imponera på den nya tränaren. Vi är alla nya spelare för honom, så vi är i samma båt. Båda matcherna har varit väldigt tuffa. Det är klart att förstalagsfotboll är tuffare än reservlagsfotboll. Jag fick lite erfarenhet den förra säsongen, och jag tycker att dessa två matcher har hjälpt mig på den fysiska formen. Jag hoppas kunna träna med a-laget regelbundet.", avslutade Nathan Eccleston.

Källa: Liverpool.no

Vem av spelarna som deltog i träningslägret tyckte du skötte sig bäst? Är trion som uttalat sig till den officiella hemsidan långt ifrån a-laget? Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer