Förlust mot Kaiserslautern

Bild till nyheten Förlust mot Kaiserslautern

Liverpool förlorade i sin andra träningsmatch för säsongen mot tyska Kaiserslautern med 1-0. 1.FCK tog ledningen efter 30 minuter genom Micanski och Pool fick efter det väldigt svårt att skapa något.

Roy Hodgson och hans mannar började bra och redan efter några sekunder var David N´Gog nära att ge Liverpool ledningen. Efter 15 minuter började tyskarna att jobba sig in mer och mer i matchen för att sedan ta över den helt.

Reds var aldrig riktigt nära att göra mål. Det var Kaiserslautern för hela slanten. Det ska verkligen bli spännande att se vilka spelare Hodgson väljer att spela med i den första kvalmatchen mot makedonska FK Rabotnicki i Europa League på torsdag. Om han väljer liknande startelva behöver laget verkligen höja sig för att inte åka ut för ett fiasko.

Milan Jovanovic gjorde sin debut i den röda tröjan idag. Serben fick spela första halvlek för att sedan bli ersatt av Philipp Degen.

Liverpools nästa match är på torsdag den 29:e juli mot FK Rabotnicki i Europa League. Nästa träningsmatch spelas den 1:e augusti mot Borrusia Mönchengladbach, du följer allt om senaste och kommande matcher här på LFC.nu.