Robben: Cole, Torres och Gerrard gör LFC farliga

Bild till nyheten Robben: Cole, Torres och Gerrard gör LFC farliga

Arjen Robben säger idag till DailyStar att ett Liverpool med Joe Cole, Fernando Torres och Steven Gerrard kommer bli farliga både i Europa och England. Robben passar även på att hylla sin före detta lagkamrat i Chelsea.

"Jag tror att Liverpool kommer bli en rejäl kraft i Premier League med en offensiv med Gerrard, Torres och Cole. Förra säsongen var en besvikelse, men om dessa tre spelare kommer igång tror jag att de verkligen kan utmana om titeln på allvar."

"Du ser på de tre spelarna, och du kommer få problem med att hitta en bättre trio i Europa - och jag inkluderar Barcelonas i den."

Barcelonas fruktande trio inför kommande säsong består utav Zlatan Ibrahimovic, David Villa & Leo Messi. Robben passar även på att hylla Joe Cole och säger att han är en av de bästa spelarna i världen.

"Jag läste att Gerrard sa att Cole är lika bra som Messi med bollen och jag kan inte göra annat än att hålla med honom. Efter att ha tränat med han länge så kan jag berätta att han kan en hel del saker som är otroliga, och som jag aldrig någonsin sett."

"Om Joe kommer att få spela i en central position så är jag säker på att han kommer skapa mycket och göra en hel del mål. Jag ser redan nu honom som en utmanare till årets spelare nästa säsong."

"Han är inte bara bra på att dribbla, hans syn för spelet är fantastiskt. Chanserna han kommer att skapa för Torres kommer hjälpa Liverpool att utmana om titlarna."

Liverpool hamnade på en sjundeplats i ligan förra säsongen, och missade även Champions League. Cole har nobbat erbjudanden från både Arsenal och Tottenham. Robben menar att det inte handlar om pengar för att han gick till Pool. Arjen räknar även med att det inte kommer dröja länge innan Chelsea ångrar sig över att de valde att släppa Cole från klubben.

"Jag tror att det var ett stort misstag av Chelsea att låta Joe lämna klubben, och jag är säker på att supportrarna känner likadant. Som 28-åring, även med hans skadeproblem, bör Cole fortfarande kosta runt £15M på den aktuella marknaden."

"Jag är säker på att Chelsea inte vill sälja honom, han har redan gått ut och sagt att det var politiska skäl som bland annat låg bakom flytten. Han älskade London, klubben och Chelsea supportrarna, så han måste verkligen blivit besviken över att Chelsea valde att låta honom gå."

"Valet beror på det fotbollsmässiga och inte pengar, jag känner Joe."

Källa: DailyStar

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer