Pacheco osäker på framtiden

Bild till nyheten Pacheco osäker på framtiden

Daniel Pacheco säger idag att de två mål han gjorde i u-19 EM för Spanien var bra för hans självförtroende, hans framtid i Liverpool är nämligen osäker enligt Pacheco själv.

Pacheco hoppade in i sju matcher för Liverpool den förra säsongen men säger idag till UEFA.com att hans framtid i klubben är osäker. Därför var det viktigt att han gjorde Spaniens båda mål mot Portugal i 2-1 segern igår.

"Jag behövde verkligen de två målen eftersom självförtroendet är viktigt nu på grund av att jag är osäker om min framtid."

"Det är också en otrolig glädje att jag lyckades göra två mål vilket betyder att mitt lag nu tagit sig fram till en semifinal i denna turnering."

Dani var ständigt ett orosmoment för de portugisiska försvaret, han utmanade från båda kanterna, gjorde två mål och var fantastisk. Spaniens u-19 tränare Luis Milla säger följande om Pacheco:

"Vi känner alla till de kvaliteter Dani besitter. Han letar alltid efter ytor att utnyttja. Jag tror att han fortfarande behöver förbättra sitt spel utan boll, något som han också gör, och om han kan göra det perfekt kan han bli en stor spelare."

Spanien har redan säkrat förstaplatsen i gruppen, det spelar ingen roll hur det går i den sista matchen mot Italien på lördag. Pacheco och hans lagkamrater vill dock avsluta på bästa sätt och även vinna mot Italien.

"Vi önskar nu att vila och sedan koncentrera oss på den sista matchen mot Italien. Våra två målsättningar i detta slutspel var att avancera till semifinal och kvalificera oss till u-20 VM nästa sommar, och det har vi nu uppnått."

Källa: UEFA.com

Vad tycker du om Pacheco? Bör Liverpool satsa på den 19-åriga spanjoren eller inte? Varför tycker du så? Logga in och kommentera.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer