Grasshopper - Liverpool 0-0

Bild till nyheten Grasshopper - Liverpool 0-0

Ett reservbetonat Liverpool spelade oavgjort (0-0) mot Grasshopper i lagets första match för säsongen. Sett till matchens spel så hade varken Liverpool eller Grasshopper någon riktigt het målchans.

Den bästa målchansen för Liverpool kom efter lite mer än 75 minuter. Nathan Eccleston tog en fin löpning och avslutade, bollen gick strax utanför motståndarmålet. Större delen av matchen bestod annars med hårt och jämt spel på mittplan, när väl Liverpool eller Grasshopper fick tag i bollen hände inte speciellt mycket.

Samtliga Liverpool-spelare utom Albert Riera fick speltid ikväll, vilket tyder på att spanjoren troligtvis är på väg till en annan klubb. Det har ryktats om Olympiakos flitigt den senaste veckan.

Diego Cavalieri och Peter Gulacsi fick spela varsin halvlek. Thomas Ince, Jonjo Shelvey och Lauri Dalla Valle ersatte Lucas, Alberto Aquilani samt David N´Gog med ungefär en halvtimme kvar av matchen. Victor Palsson kom in istället för Philipp Degen strax därefter.

Jack Robinson, som blev Liverpools yngsta spelare att debutera för klubben tidigare förra säsongen byttes in istället för David Amoo med cirka tio minuter kvar.

Fullständig matchrapport och statistik kommer senare under kvällen. I nästa träningsmatch som är på lördag står tyska Kaiserslautern för motståndet. Du följer senaste nytt inför kommande matcher här på Liverpoolfc.nu.